Hallo Leden,

Wij hopen dat jullie gezond zijn en wij willen jullie bedanken voor jullie support en geloof in ons. Deze week beslist de overheid of en wanneer de sportscholen mogelijk open kunnen gaan. Fitlunetten is klaar om jullie te ontvangen met natuurlijk alle noodzakelijke maatregelen om verantwoord te sporten.

Binnen sporten is helaas nu nog niet mogelijk daarom brengen wij graag onze mogelijkheden voor circuittraining buiten onder de aandacht. 

Naast ons huidige aanbod van online lessen, online coaching en home workouts gaan we ons aanbod verbreden door elke dag circuittraining buiten te geven.

Meld je aan via de onderstaande link om mee te doen!

https://start.mylogifit.com/#FitLunetten

Vanaf 28 mei kun je elke dag tot maximaal 2 uur van te voren een plekje reserveren voor een circuittraining van 45 minuten op het dakterras van het gezondheidscentrum. De training lijkt op bootcamp en wij bieden opties aan per oefening zodat je op je eigen niveau kan trainen.

Richtlijnen van het RIVM om te kunnen sporten zijn:

 • veelvuldig handen wassen
 • geen handen schudden
 • reserveer een tijdsvak om te sporten
 • kom maximaal 5 minuten van te voren en vertrek direct aan het einde van uw tijdvak
 • sportkleding aan en een lege blaas (kleedkamer en toilet gesloten)
 • eigen handdoek & bidon (gevuld) mee
 • handen reinigen bij binnenkomst
 • apparaat reinigen na gebruik
 • houd 1,5 meter afstand van uw medesporters en trainers
 • hoest en nies in de elleboog
 • kom niet naar de sportschool als u verkoudheidsklachten of koorts heeft.

Omdat we ons aanbod verder uitbreiden maar helaas dit nog steeds beperkt kunnen doen gaan we in de maand juni 75% niet in rekening brengen. We gaan 25% van de kosten van het normale abonnement incasseren. We hopen en verwachten dat dit acceptabel is.

Wil je naast de incasso ons financieel ondersteunen in deze moeilijke tijd? Dan kun je een bijdrage overmaken.

Zonder jullie geen Fitlunetten!

Met vriendelijke groet,

TEAM FITLUNETTEN

De aanpak van FitLunetten

Intake (of proefles)

Hier bespreken we doelstellingen, wensen en eventuele medicatie. Aansluitend testen we bloeddruk en conditie. Waarna we in overleg een schema opstellen en we kunnen gaan sporten.

Schema op maat

Door nemen van het schema. Verder controleren we lichaamshouding en de instellingen op de apparaten voor een veilige en verantwoorde manier van trainen.

Controle schema

Controle uitvoering oefeningen, lichaamshouding en instellingen voor een borging van veiligheid tijdens trainen.

Evaluatie

Maandelijkse evaluatie van de testen en de behaalde resultaten waarna er op basis van nieuwe wensen en of nog te behalen resultaten een nieuw schema wordt gemaakt voor de komende maand.

fitness

Fitness

Kom sporten in ons sport centrum en krijg professionele en persoonlijke begeleiding van onze instructeurs

yoga

Groepslessen

Sport samen bij onze groepslessen en krijg professionele en persoonlijke begeleiding van onze instructeurs

Al ruim 6 jaar sport ik met veel plezier en goede resultaten bij Fitlunetten. Wat ik erg fijn vind is de vrijheid die ik heb en de aandacht die ik ontvang van de trainers op sociaal en technisch vlak. Bij Fitlunetten kun je ontspannen aan je eigen doelstellingen werken!
Lisette van Oosterhout
Fitness / Cardio
FitLunetten is een kleinschalige sportschool met vrolijk, kundig en oplettend personeel dat altijd voor je klaar staat. Je wordt op maat begeleid, en hebt ruime keus uit groepslessen of fitness. Echt een aanrader!
Anne Glerum
Fitness
Al jaren sport ik met veel plezier bij Fitlunetten, zowel Pilates als HIIT. Het zijn groepslessen maar toch is de begeleiding persoonlijk en kun je alle oefeningen op je eigen niveau doen. Ik kan met trots zeggen: ik kan opdrukken!
Cindy Gadellaa
Pilates & HIIT

Wij werken onder andere met: