Fitness

Bij Fitlunetten kan je op verschillende manieren deelnemen aan Fitness.

Onze mogelijkheden om deel te nemen aan Fitness

Training op maat

Voor een optimaal effect van de work-out is het belangrijk dat het fitness programma op maat gemaakt is. Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer kracht wilt ontwikkelen of afvallen, een programma gebaseerd op jouw wensen en doelen is de basis voor iedere effectieve training.

Senioren fitness

Senioren Fitness onder begeleiding draagt op een verantwoorde wijze bij aan een gezonde en vitale leefstijl en natuurlijk is het heel gezelligheid. Er wordt rekening gehouden met individuele niveau verschillen en eventuele klachten. Op maandag, woensdag en vrijdag van 11 tot 12 uur.

Kinder fitness

Bij Fitlunetten ontdekken kinderen (6-12 jaar) dat bewegen leuk en goed voor je is op dinsdag van 16.00-17.00 (met uitzondering van de school vakanties). Hoe voer je een oefening goed uit, maar ook sport- en spelactiviteiten en dat allemaal samen met vriendjes en of vriendinnetjes!

Medisch fitness

Medisch Fitness is een brug tussen fysiotherapie en fitness om b.v. uw belastbaarheid te verhogen, uw klachten te verminderen of om kans op verergering van klachten te voorkomen. Dit is voor specifieke doelgroepen (bijv. COPD, obesitas, reuma en diabets) en chronische ziektes en.

Topsport begeleiding

Topsporters maken gebruik van Strength- and Conditioning, hierbij worden er sport-specifieke krachttrainingen gegeven gericht op het verbeteren van de metabole en fysieke eisen. In overleg zullen de aard-, de duur-, de frequentie- en de intensiteit van de oefeningen bepaald worden.

Buikspierkwartier

Elk weekend wordt er op zaterdag en zondag om 11.00 buikspier kwartier gegeven door de trainers om je uit te dagen, doe jij al mee?

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: