Fitness

Bij Fitlunetten kan je op verschillende manieren deelnemen aan Fitness.

Onze mogelijkheden om deel te nemen aan Fitness

Training op maat

Voor je doel is maken wij graag je fitnessprogramma op maat! Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer kracht wilt ontwikkelen of afvallen, een programma gebaseerd op jouw wensen en doelen is de basis voor iedere effectieve training.

Senioren fitness

Senioren Fitness leuk bewegen onder begeleiding van onze trainer. Beweging draagt op een verantwoorde wijze bij aan een gezonde en vitale leefstijl en natuurlijk is het heel gezelligheid. Er wordt rekening gehouden met individuele niveau verschillen, voldoende hersteltijd en eventuele klachten. Wilt je lekker meedoen ? Dat mag vrijblijvend uitgeprobeerd worden.

Kinder fitness

Bij Fitlunetten ontdekken kinderen (6-12 jaar) dat bewegen leuk en goed voor je is op dinsdag van 16.00-17.00 (met uitzondering van de school vakanties). Hoe voer je een oefening goed uit, maar ook sport- en spelactiviteiten en dat allemaal samen met vriendjes en of vriendinnetjes!

Topsport begeleiding

Topsporters maken gebruik van Strength- and Conditioning, hierbij worden er sport-specifieke krachttrainingen gegeven gericht op het verbeteren van de metabole en fysieke eisen. In overleg zullen de aard-, de duur-, de frequentie- en de intensiteit van de oefeningen bepaald worden.

Medisch fitness

Medisch Fitness is een nauwe samenwerking tussen onze fysiotherapie en fitness voor optimaal herstel. Via een intake bij de fysiotherapeut weet de medische fitnesstrainer precies hoe er optimaal getraind kan worden. Denk aan belastbaarheid verhogen, blessure behandeling, spierbalans, chronische klachten en meer. Bent u fit genoeg geworden met Medische Fitness en wilt u blijven trainen? Dan zorgen wij voor een goede overdracht naar de fitness of om thuis verder te trainen.

Buikspierkwartier

Elk weekend wordt er op zaterdag en zondag om 12:30 buikspier ''kwartier'' gegeven door de trainers. Een goed ritme om elke week je buikspieren goed te trainen! Doe graag mee om wekelijks je buikspieren te activeren!

Small group training

Small group training is een geweldige manier om fit te worden! U kunt trainen met andere mensen die dezelfde doelen hebben als u. De trainingen zijn full body, dus alle spiergroepen worden getraind, en ze zijn geschikt voor alle niveaus. De training duurt 30 minuten.

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: