Groepslessen

Bij FitLunetten kan je op verschillende manieren in een groep trainen.

Onze mogelijkheden om deel te nemen aan groepslessen

Pilates

Pilates is een trainingsvorm gericht op het versterken van spieren, vergroten van lenigheid en verbeteren van balans. Je doet oefeningen vanuit de kern (rug, buik, bekkenbodem en middenrif) van je lichaam op een oefenmat en op je eigen niveau in een kleine groep.

Vinyasa Yoga

Een energieke en dynamische les waarin houdingen elkaar af wisselen op het ritme van de ademhaling, hierdoor ontstaat een uitdagende flow van bewegingen die zorgt voor zowel fysieke inspanning als innerlijke rust. Bij Yoga is het ook mogelijk om de les thuis online te volgen. Bekijk ons groepslesrooster voor het actuele aanbod.

Yogalates

Eline’s yogalates is een combinatie van yoga en pilates. In beiden oefen je met lichaam en geest samen. Je nodigt je geest uit om te ontspannen tijdens de oefeningen, ook als ze ongemakkelijk aanvoelen. De oefeningen combineren strekken en ontspannen uit de yoga, met het gebruiken van je core spieren uit de pilates. Zo werk je letterlijk en figuurlijk aan een gezonde levenshouding. Yogalates is niet bedoeld als work out. Wel is het een goede combinatie met fitness, omdat je je lichaam en spiergebruik bewust gaat ervaren. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Kom gerust langs voor een proefles.

Wandel yoga

Wandelen en yoga combineren in de natuur. Wat kan je je nog meer wensen om lekker in je vel te zitten? Met de fiets ben je zo in Amelisweerd. We zorgen dat we wandelend op temperatuur blijven door tempo wisselen. We doen alignement oefeningen tijdens het wandelen afgewisseld met staande yogalates oefeningen en sluiten af met wandelmeditatie. De oefeningen zijn eenvoudig en voor alle niveau’s. Wel is het fijn als je een ‘normaal’ wandeltempo aan kan. Zorg voor soepele kleding, zodat je vrij kunt bewegen. Eline geeft wandel yoga in de winter, als het op het dakterras te koud is voor yogalates.

Hatha Yoga

Is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Door een rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet en ontvangt het lichaam meer vitaliteit.

High Intensity Interval Training

HIIT staat voor Hoge Intensieve Interval Training. Deze complete body workout is voor mannen en vrouwen. Met HIIT bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Oefeningen volgen elkaar in een snel tempo op en je wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te geven.

Small group training

Small group training is een geweldige manier om fit te worden! U kunt trainen met andere mensen die dezelfde doelen hebben als u. De trainingen zijn full body, dus alle spiergroepen worden getraind, en ze zijn geschikt voor alle niveaus. De training duurt 30 minuten.

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: