Groepslessen

Bij FitLunetten kan je op verschillende manieren in een groep trainen.

Onze mogelijkheden om deel te nemen aan groepslessen

Pilates

Pilates is een trainingsvorm gericht op het versterken van spieren, vergroten van lenigheid en verbeteren van balans. Je doet oefeningen vanuit de kern (rug, buik, bekkenbodem en middenrif) van je lichaam op een oefenmat en op je eigen niveau in een kleine groep.

Vinyasa Yoga

Een energieke en dynamische les waarin houdingen elkaar af wisselen op het ritme van de ademhaling, hierdoor ontstaat een uitdagende flow van bewegingen die zorgt voor zowel fysieke inspanning als innerlijke rust.

Hatha Yoga

Is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Door een rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet en ontvangt het lichaam meer vitaliteit.

High Intensity Interval Training

HIIT staat voor Hoge Intensieve Interval Training. Deze complete body workout is voor mannen en vrouwen. Met HIIT bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Oefeningen volgen elkaar in een snel tempo op en je wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te geven.

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: