Vacatures

Hier vind je de open vacatures van FitLunetten

VACATURE:
Trainer/Personal Trainer (M/V), 0 UUR

VACATURE:
Fitnesstrainer (M/V), 8 - 32 UUR

BEDRIJFSPROFIEL

FitLunetten is een fitnesscentrum dat onderdeel uitmaakt van de Stichting Gezondheidscentra Utrecht. FitLunetten biedt de inwoners van de wijk Lunetten Fitness vanuit de 4 kernwaarden:                                                            Persoonlijk, Professioneel, Toegankelijk & Wijkgericht.

Wij werken dagelijks samen met een team van fysiotherapeuten zodat mensen in de wijk verantwoord kunnen werken aan persoonlijke doelstellingen in een prettige en gemoedelijke sfeer. Er is een breed aanbod van medische training, recreatieve sport en topsport.  Lijkt het jou een uitdaging om de klanten van FitLunetten te begeleiden vanuit de 4 kernwaarden dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

PLAATS IN DE ORGANISATIE

De Fitnessinstructeur/Personaltrainer legt verantwoording af aan de (Assistent) Manager van Fitlunetten.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Instructeur/trainer ben je verantwoordelijk voor de klanten en de dagelijkse processen in het fitness centrum. Je realiseert doelstellingen van de klanten en periodiseert de trainingen. Je bent mede verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van FitLunetten en hebt een ervaren oog voor klantbehoefte en service verlening en sfeer.

TAKEN:

Als Instructeur/trainer heb je de volgende resultaatverantwoordelijkheden:

 • Beheer van Fitlunetten.
 • Zorg dragen dat je binnen de 4 kernwaarden werkt.
 • Begeleiding van klanten.
 • Up to date maken en houden van je kennis.
 • Zorgdragen voor prettige werkverhoudingen met de klant; signaleren van klachten en bijdragen aan oplossingen;
 • Een belangrijk doel is het behoud van huidige klanten en bevorderen van het aantal klanten en versterken van binding door relatie gericht te werken.
 • Beheer van het klantregistratiesysteem (Logifit & Intramed)
 • Op orde houden van de fitnesszaal, verantwoordelijk voor onderhoud van de apparatuur en toezien op het schoonhouden van de zaal
 • Toezien op de veiligheid en goede orde in en om het fitnesscentrum;
 • Opstellen en uitvoeren van tests, klantafspraken, rondleidingen en trainingsschema’s

Functie-eisen

 • Goede lichamelijke fitheid
 • Professionele fitnessopleiding
 • Teamgeest en samenwerkingszin
 • Resultaatgericht kunnen werken
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Diploma ALO, CIOS, Fitnesstrainer A en B, of fysiotherapeut in opleiding.
 • Ervaring als fitnessinstructeur of fysiotherapeut
 • Je hebt een flexibele instelling. Daarbij zijn onregelmatige werktijden voor jou normaal.
 • Je bent communicatief sterk, hebt een proactieve houding en bent sociaal ingesteld;
 • Klantvriendelijk, service verlenend & Fun gerichte instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van Word, Excel, Google agenda en bekendheid met Logifit en Intramed is een pré.

Heb je affiniteit met zowel fitness als fysiotherapie?

Dan zijn wij NU op zoek naar jou.FitLunetten B.V. is onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Utrecht en is, vanwege ziekte, per direct op zoek naar een:

Fitness trainer 8-24 uur

Wie zijn wij?

Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU) bestaat uit de gezondheidscentra Lunetten, Hoograven en Het Zand in Leidsche Rijn. Op alle locaties werken wij met ambitieuze teams aan een sterke en brede, wijk- en doelgerichte 1e lijnszorg.

FitLunetten is een fitnesscentrum en biedt de inwoners van de wijk Lunetten de mogelijkheid om onder goede begeleiding in een prettige, open sfeer gezond te bewegen. Er wordt dagelijks samen gewerkt met een team van fysiotherapeuten zodat mensen in de wijk verantwoord kunnen werken aan persoonlijke doelstellingen. Er is een breed aanbod aan medische training, recreatieve sport en topsport. De afdeling Fysiotherapie biedt kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg afgestemd op de wijk en haar bewoners. Er is een breed aanbod aan specialisaties (met kinderfysio, manuele therapie, bekken fysiotherapie en geriatrische fysiotherapie).

Profiel:

· Affiniteit in de combinatie fitness & fysiotherapie; bij voorkeur ook ervaren

· Ervaring met medisch training concept

· Een positieve instelling en in staat om actief samen te werken met andere eerstelijns disciplines in en om het centrum;

· Ervaring als fitnessinstructeur;

· Afgeronde opleiding als Fitnesstrainer; fitvak/nlactief Fitness trainer B

· Bekend met Virtuagym is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

Conform SGU – Arbeidsvoorwaardenregeling Fysiotherapie en FitLunetten. €2.143,– start tarief bruto op een werkweek met 38 uur met daarbij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarde.

Interesse Stuur je CV en motivatie vóór 31 december 2021 naar personeelszaken@gezondsgu.nl t.a.v. mw. D. Smit, senior HR-adviseur. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Michelle de Jong m.steehouwer@gezondsgu.nl) of Rian van Arkel, Manager fysiotherapie SGU (r.vanarkel@gezondsgu.nl)

www.gezondlunetten.nl www.fysiotherapielunetten.nl en www.fitlunetten.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met FitLunetten telefoonnummer: 030-2851605, of kijk op onze website www.fitlunetten.nl

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: