Onze aanpak

Of je nu je conditie wilt verbeteren, meer kracht wilt ontwikkelen, of voor een specifiek doel wil trainen, of afvallen; een programma gebaseerd op jouw wensen en doelen is de basis voor iedere effectieve training.

Samen werken aan jouw gezonheid

Intake (of proefles)

Hier bespreken we doelstellingen, wensen en eventuele medicatie. Waarna we in overleg een schema opstellen en we kunnen gaan sporten.

Schema op maat

Door nemen van het schema. Verder controleren we lichaamshouding en de instellingen op de apparaten voor een veilige en verantwoorde manier van trainen.

Controle schema

Controle uitvoering oefeningen, lichaamshouding en instellingen voor een borging van veiligheid tijdens trainen.

Evaluatie (maandelijks)

Evaluatie van de testen en de behaalde resultaten waarna er op basis van nieuwe wensen en of nog te behalen resultaten een nieuw schema wordt gemaakt voor de komende maand.

Begeleidingsafspraak

Individuele begeleiding naar specifieke wens en of revalidatie training als gevolg van fysiotherapie.

Voedingsafspraak

Bespreken van uw voedingsdagboek en hulp bij het (blijven) maken van gezonde keuzes.

Intensieve begeleiding met een mooi resultaat

"Vanaf het begin heeft Fit Lunetten mij goed begeleid. Ik had hiervoor al veel getraind bij andere sportscholen maar daar word je vaak aan je lot over gelaten. Vanaf het begin werden er meetbare doelen gesteld en er was veel begeleiding. Niet alleen over hoe je moet trainen maar ook over voeding en aanpassing van levensstijl. Dit heeft geresulteert in flink minder kilo's!"
Rob de Wit
Fitness & Cardio

Wij werken onder andere met: