BLIJF IN BALANS IN CORONATIJD

ONLINE PROGRAMMA VAN 6 WEKEN MET 6-12 DEELNEMERS. EERSTVOLGENDE GROEP START ZSM

Nu tijdelijk voor maar € 147 (niet leden)

Voor leden maar  107

Meld je nu aan voor het programma  Zit jij minder goed in je vel, omdat je te veel thuis bent sinds corona? Of lukt het niet om je fitheid op peil te houden? Dan is dit 6 weken programma iets voor jou.

  Voor wie is het?

  Het programma is voor mensen die onder professionele begeleiding willen werken aan een gezond leef ritme in coronatijd. Het is meer dan een cursus. We stimuleren elkaar om echt aan de slag te gaan met nieuwe goede gewoonten in deze omstandigheden. In de groep is het gemakkelijker deze vol te houden. Geef je dus snel op als je aan jezelf wilt werken.

  Resultaat?

  Je gaat lekkerder in je vel zitten als je de regie neemt over je eigen gezondheid. Iedereen heeft z’n eigen oplossingen. Of je nu mentaal of fysiek sterker wilt worden en/of meer zingeving in je leven wilt. In het programma leer je haalbare doelen te stellen en die in te passen in je dagelijks leven. Als basis nemen we de 6 pijlers van de positieve gezondheid, zie uitgelicht.

  De 6 pijlers van positieve gezondheid

  Persoonlijke intake

  Voorafgaand aan het programma krijg je een korte intake met de docent op basis van de online test mijnpositieve gezondheid.nl. Meld je uiterlijk 20 januari aan, zodat we de intake op tijd kunnen plannen.

  Programma op maat

  We komen 6x op woensdagochtend online bij elkaar van 10.15 tot 11.30 uur. Het start op 27 januari en eindigt op 10 maart. 24 februari slaan we over vanwege de voorjaarsvakantie. Dit programma is gebaseerd op jullie eigen vragen en behoeften, die we inventariseren in de eerste bijeenkomst. In een kleine groep van 6-12 mensen, gaan we aan de slag. Dat kunnen oefeningen zijn, afspraken om regelmatig te gaan wandelen in de natuur, een aangepaste inrichting van je werkplek, gezond eten, of een ander persoonlijk doel.

  Community

  Gedurende het programma kan je online communiceren met de andere deelnemers in een besloten groep. Je kan vragen stellen of elkaar steunen. Buiten de online meetings kun je natuurlijk ook afspreken met mede cursisten om samen buiten te bewegen!

  Bonus

  Om lekkerder in je vel te zitten kan je voorafgaand aan het programma gratis meedoen met yogalates. Deze les is online van 9.00 - 10.00 uur en wordt gegeven door dezelfde docent.

  Techniek

  Het programma wordt gegeven via het programma zoom. Je hebt een computer nodig, laptop, tablet of telefoon waarmee je kan beeldbellen. Het apparaat heeft zowel een camera als luidspreker nodig.

  Afsluiting traject

  Na 6 weken oefenen ben je een stuk dichter bij jouw gewenste doel(en) gekomen. Super goed! In de afronding maak je een plan om je nieuwe gewoonten vol te houden. Dit kan door bijvoorbeeld door afspraken met je medecursisten te maken of een vervolg traject bij FitLunetten.

  Door wie wordt de cursus gegeven

  Eline (1964) geeft sinds 2015 yogalates bij Fit Lunetten. Als gediplomeerd yogadocent (1998) is zij gespecialiseerd in gezonde leefgewoonten. Zelf houdt ze van dansen, wandelen en paardrijden in de natuur, naast de yoga en pilates lessen. Ook is zij opgeleid voor psychosociale begeleiding met hulp van een paard.
  Eline van de Veen
  Body & mind expert

  veelgestelde vragen

  Jazeker! het  gehele traject wordt online gegeven.

  Het traject kost 149

  Jazker, stuur ons een email op fitness@fitlunetten.nl

  Ja, er zit binnen het traject geen verplicht beweeg gedeelte. Wij raden het wel echter aan als je kunt bewegen te bewegen. De yogalates is geschikt voor alle leeftijden en conditie.

  Ja, er zit binnen het traject geen verplicht beweeg gedeelte. Wij raden het wel echter aan als je kunt bewegen te bewegen. De yogalates is geschikt voor alle leeftijden en conditie.

  Geen stress. Wij helpen je graag verder. je kunt ons altijd bellen of mailen met je vraag.

  (030) 285 1605

  fitness@fitlunetten.nl