Blijf in balans in corona tijd

Zit jij door corona minder goed in je vel? Of lukt het niet om je fitheid op pijl te houden? Dan heeft FitLunetten voor jou een speciaal progroma ontwikkeld.

Het is meer dan een cursus. We stimuleren erlkaar om echt aan de slag te gaan en nieuwe gewoonten een tijdje vol te houden, om ze echteen kans te geven.

Voor wie is het?

Het programma is ontwikkeld voor mensen die willen werken aan een gezond leefruimte in coronatijd.We willen met gelijkgestemde personen een 6 wekelijke programma aanbieden op
woensdag ochtend.

Het is meer dan een cusus. We stimuleren elkaar om echt aan de slag te gaan en nieuwe gewoonten een tijdje vol te houden, om ze echt een kans te gevn. Geef je dus snel op als je aan jezefl wilt werken.


Wat zijn de voordelen van het programma?

Het is meer dan een cursus. We stimuleren elkaar om echt aan de slag te gaan en nieuwe
gewoonten een tijdje vol te houden, om ze echt een kans te geven. Geef je dus
snel op als je aan je zelf wilt werken.
  

Meld je nu aan het de in balans traject  De 6 pijlers van positieve gezondheid

  Hoe ziet het programa er uit?

  Of je nu lekkerder in je vel wilt zitten, mentaal, fysiek sterker wilt worden en/of meer zingeving in je leven wilt dan kan het programma je zeker helpen.

   

  Dit online programma is gebaseerd op jullie eigen vragen en behoeften. We beginnen met een test op basis van de principes van positieve gezondheid. In een kleine groep van 6-12 mensen, gaan we aan de slag. Dat kunnen oefeningen zijn, afspraken om regelmatig te gaan wandelen in de natuur, een aangepaste inrichting van je werkplek, gezond eten, of jouw persoonlijke doel.

   

  Hoe lang duurt het programma?
  Het is een 6 weekelijks programma dat elke woensdag om 10:15 start.

  eline new

  Persoonlijke intake

  Hier bespreken jij met de docent jouw persoonlijke doelstellingen, De week voor de start van het in balans traject zal er een kort intake gesprek plaats vinden.

  Traject op maat

  Tijdens het eerste online contactmoment van het in balans traject zal Eline (de docent) jouw persoonlijke doelen meenemen in het lesprogramma van het traject.

  Eerste (online) bijeenkomst

  Op woensdag start ZSM. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de medecursisten en zul je gericht onder begeleiding aan de slag gaan.

  Week 2 t/m 6

  Tijdens deze weken kom je wekelijks online om aan je persoonlijkedoelstelling te werken. Buiten de online meetings kun je natuurlijk ook extra afspraken met mede cursisten!

  Afsluitng traject

  Na 6 weken hard werken ben je een stuk dichter bij jouw gewenste eind doel(en) gekomen. Super goed! Nu gaan wij ook kijken hoe je je nieuwe gewoonten kan volhouden. Dit kan door bijvoorbeeld door afspraken met je medecursisten te maken of een vervolg traject bij FitLunetten

  Wanneer start het traject?
  6x wekelijkse online meeting op woensdagochtend van 10.15- 11.15u vanaf 27 januari

  Door wie wordt de cursus gegeven

  Eline (1964) geeft sinds 2015 yogalates bij Fit Lunetten. Als gediplomeerd yogadocent (1998) is zij gespecialiseerd in gezonde leefgewoonten. Zelf houdt ze van dansen, wandelen en paardrijden in de natuur, naast de yoga en pilates lessen. Ook is zij opgeleid voor psychosociale begeleiding met hulp van een paard.

  Wat zegt Eline zelf over het traject?

  Het is meer dan een cursus. We stimuleren elkaar om echt aan de slag te gaan en nieuwe gewoonten een tijdje vol te houden, om ze echt een kans te geven. Geef je dus snel op als je aan jezelf wilt werken.
  Eline van de Veen
  Body & mind expert

  veelgestelde vragen

  Jazeker! het  gehele traject wordt online gegeven.

  Het traject kost 149

  Jazker, stuur ons een email op fitness@fitlunetten.nl

  Het leuke van dit traject is dat iedereen er aan mee kan doen! Het wordt namelijk op jou persoonlijk afgestemd. 

  Ja, er zit binnen het traject geen verplicht beweeg gedeelte. Wij raden het wel echter aan als je kunt bewegen te bewegen.

  Geen stress. Wij helpen je graag verder. je kunt ons altijd bellen of mailen met je vraag.

  (030) 285 1605

  fitness@fitlunetten.nl